Leiderschapsdag

De leiderschapsdagen die we organiseren hebben tot doel een oefensituatie te creëren met echte gasten, waarbij onze leerlingen zichzelf presenteren en na afloop op hun ontwikkeling kunnen reflecteren om tot een volgende stap in hun ontwikkeling te komen. Binnen The Leader in Me ontwikkelen onze leerlingen diverse kwaliteiten en vaardigheden. Tijdens leiderschapsdagen oefenen ze bijvoorbeeld in verschillende rollen: de ene keer als gastheer/-vrouw, de andere keer als gids en verteller, of als interviewer of fotograaf. Daarnaast zijn er ook roller als begroeter, stilteleider of andere rollen, waarin zij hun eigen verantwoordelijkheden kunnen ontwikkelen.

“Onze beide dochters zitten op Atlantis. Niet alleen onze kinderen maar ook wij worden geïnspireerd door de 7 gewoonten van Stephen Covey. We zijn erg enthousiast en nog steeds blij met onze keuze voor deze school.”
“Wij hebben heel bewust gekozen voor Atlantis voor onze 3 kinderen omdat we het belangrijk vinden dat kinderen ook op school leren dat je zelf kunt kiezen hoe je in het leven staat en je kunt kiezen hoe je je gedraagt.”
“Ook al is Atlantis een grote school, je voelt nog steeds het persoonlijk contact. Je bent geen nummer en dat geeft een goede, prettige en open sfeer waar de kinderen zich thuis voelen.”

Contact

OBS Atlantis
Oceaan 4
3825 WC Amersfoort

T. 033 – 494 8840
E. administratie.atlantis@meerkring.nl

Plan route

Meerkring

Obs Atlantis is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nlLees verder