Ons team

Op Atlantis werkt een enthousiast, allround en ontwikkelingsgericht team. Samen weet of kun je meer dan alleen. Daarom werken leerkrachten, stagiaires, leerlingen maar ook ouders van Atlantis zoveel mogelijk samen. Leerkrachten van de school voelen zich niet alleen verantwoordelijk voor hun eigen groep, maar voor het onderwijs van de school als geheel.

Op Atlantis leren niet alleen kinderen, ook leerkrachten leren zelf voortdurend en doen dat in parallelgroepen, win-win-teams en als team.

We stellen aan u voor...


Unit groep 1/2

Kimberly van der Rijst, Leonie Baks, Nienke Jacobs, Romy Lagerwerf, Monique van Daal, Mirjam van Wijk, Carla Onderwater, Anna Verkaik, Jacqueline Duijvestijn

Unit groep 3

Lisanne van Saane, Willemijn van der Laan, Judith Beimer, Hanneke de Louw, Jacqueline Jansen

Unit groep 4

Marlies Meijer, Nicole Rijkers, Stephan Langedijk, Annelie Pellewever

Unit groep 5

Mechteld Hesse, Jolanda Gerritsen, Marieke Ursem, Bart Wever, Kaj ter Hoeve

Unit groep 6

Petra van de Hoef, Astrid Bossenbroek, Frank Wolters, Daniëlle Versteegh, Erica van Leeuwen

Unit groep 7

Ruben de Vries, Gerben van de Groep, Jessica van 't Veld, Christine van Breda

Unit groep 8

Hester Geerdinck, Anne-Sophie de Kunder, Viviënne van Leuven, Renate Brouwer, Gea Riksen

Intern begeleiders

Jill Klein-Gunnewiek (IB- Hoog Begaafdheid groepen 1-8), Sacha Dufay (IB groepen 5-8), Daniëlle Reitsma (IB groepen 1-4)

Management Team

Wendy van der Meer (adj. directeur 1-4), Catherine van Dord (directeur 1-8), Jessica Doppenberg (adj. directeur 5-8)

Onderwijsondersteunend personeel

Guus Oosterwijk (ICT-co), Paul Koops (onderwijsassistent), Aart Romkes (conciërge), Anjo Spaan (leerkrachtondersteuner)
ontbreekt Annemieke Sterken (school business manager)


Vacatures

Zijn er momenteel geen openstaande vacatures of staat jouw nieuwe baan er niet bij? Laat dan je gegevens achter in een open sollicitatie gericht aan wendy.vandermeer@meerkring.nl voor de groepen 1-4 of jessica.doppenberg@meerkring.nl voor de groepen 5-8.

Stage

Op Atlantis werken wij graag samen met studenten. Als student krijg je de ruimte om samen met de leerkracht het onderwijs in de groep te verzorgen. We bespreken onze ervaringen en geven je feedback. Ook staan we open voor feedback van jou; sterker nog, dat verwachten we van je. Tijdens je stage ben je onderdeel van ons team. Studenten binnen de school zorgen voor dynamiek: ze brengen nieuwe ideeën en inzichten. Hier leren wij als school van. Ook voeren studenten onderzoek uit naar thema’s die voor ons onderwijs van belang zijn. Dit levert nieuwe kennis op en helpt Atlantis verder. Interesse? Spreekt onze school je aan en ben je op zoek naar een uitdagende stage waarin je veel mag en waarin veel van je gevraagd wordt? Stuur dan een e-mail met motivatie naar administratie.atlantis@meerkring.nl.

“Onze beide dochters zitten op Atlantis. Niet alleen onze kinderen maar ook wij worden geïnspireerd door de 7 gewoonten van Stephen Covey. We zijn erg enthousiast en nog steeds blij met onze keuze voor deze school.”
“Wij hebben heel bewust gekozen voor Atlantis voor onze 3 kinderen omdat we het belangrijk vinden dat kinderen ook op school leren dat je zelf kunt kiezen hoe je in het leven staat en je kunt kiezen hoe je je gedraagt.”
“Ook al is Atlantis een grote school, je voelt nog steeds het persoonlijk contact. Je bent geen nummer en dat geeft een goede, prettige en open sfeer waar de kinderen zich thuis voelen.”

Contact

OBS Atlantis
Oceaan 4
3825 WC Amersfoort

T. 033 – 494 8840
E. administratie.atlantis@meerkring.nl

Plan route

Meerkring

Obs Atlantis is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nlLees verder