Ons team

Op Atlantis werkt een enthousiast, allround en ontwikkelingsgericht team. Samen weet of kun je meer dan alleen. Daarom werken leerkrachten, stagiaires, leerlingen maar ook ouders van Atlantis zoveel mogelijk samen. Leerkrachten van de school voelen zich niet alleen verantwoordelijk voor hun eigen groep, maar voor het onderwijs van de school als geheel.

Op Atlantis leren niet alleen kinderen, ook leerkrachten leren zelf voortdurend en doen dat in parallelgroepen, win-win-teams en als team.

We stellen aan u voor...


Unit groep 1/2

Sanne van der Woerd, Emma Rebergen, Carla Onderwater, Kimberly van der Rijst (achterste rij)
Anna Verkaik, Jacqueline Jansen, Mirjam van Wijk, Nienke Jacobs (middelste rij)
Jiskah Matthee, Leoni Pol, Jacqueline Duijvestijn (voorste rij) 

Unit groep 3

Demi Beitler, Lisanne van Saane, Renate Brouwer, Judith Beimer, Willemijn van der Laan

Unit groep 4

Marlies Meijer, Stephan Langedijk, Floor de Kool, Ellen Koele, Annelie Pellewever

Unit groep 5

Mechteld Hesse, Jolanda Gerritsen, Marieke Ursem, Bart Wever, Kaj ter Hoeve

Unit groep 6

Mechteld Hesse, Frank Wolters, Astrid Bossenbroek, Linda Grootoonk, Erica van Leeuwen

Unit groep 7

Floor de Kool, Christine van Breda, Ruben de Vries, Jessica van 't Veld

Unit groep 8

Hester Geerdinck, Gea Riksen, Petra van de Hoef, Anne-Sophie de Kunder, Noor Aybey

Intern begeleiders

Yvonne Kreijne (IB groepen 5-8), Daniëlle Reitsma (IB groepen 1-4)

Management Team

Kaisa Eskelinen(adj. directeur 1-4), Catherine van Dord (directeur 1-8)

Onderwijsondersteunend personeel

Jolanda de Boer (HB-specialist), Mimount Kichou (Onderwijsassistente gr. 3-5), Aart Romkes (conciërge), Anjo Spaan (leerkrachtondersteuner HB), Annemieke Sterken (school business manager), Guus Oosterwijk (ICT-co)


Vacatures

Zijn er momenteel geen openstaande vacatures of staat jouw nieuwe baan er niet bij? Laat dan je gegevens achter in een open sollicitatie gericht aan onze schoolbusinessmanager: annemieke.sterken@meerkring.nl 

Stage

Op Atlantis werken wij graag samen met studenten. Als student krijg je de ruimte om samen met de leerkracht het onderwijs in de groep te verzorgen. We bespreken onze ervaringen en geven je feedback. Ook staan we open voor feedback van jou; sterker nog, dat verwachten we van je. Tijdens je stage ben je onderdeel van ons team. Studenten binnen de school zorgen voor dynamiek: ze brengen nieuwe ideeën en inzichten. Hier leren wij als school van. Ook voeren studenten onderzoek uit naar thema’s die voor ons onderwijs van belang zijn. Dit levert nieuwe kennis op en helpt Atlantis verder. Interesse? Spreekt onze school je aan en ben je op zoek naar een uitdagende stage waarin je veel mag en waarin veel van je gevraagd wordt? Stuur dan een e-mail met motivatie naar administratie.atlantis@meerkring.nl.

“Onze beide dochters zitten op Atlantis. Niet alleen onze kinderen maar ook wij worden geïnspireerd door de 7 gewoonten van Stephen Covey. We zijn erg enthousiast en nog steeds blij met onze keuze voor deze school.”
“Wij hebben heel bewust gekozen voor Atlantis voor onze 3 kinderen omdat we het belangrijk vinden dat kinderen ook op school leren dat je zelf kunt kiezen hoe je in het leven staat en je kunt kiezen hoe je je gedraagt.”
“Ook al is Atlantis een grote school, je voelt nog steeds het persoonlijk contact. Je bent geen nummer en dat geeft een goede, prettige en open sfeer waar de kinderen zich thuis voelen.”

Contact

OBS Atlantis
Oceaan 4
3825 WC Amersfoort

T. 033 – 494 8840
E. administratie.atlantis@meerkring.nl

Plan route

Meerkring

Obs Atlantis is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nlLees verder