Bijzonder verlof leerlingen

Wij vinden het van groot belang dat alle kinderen het onderwijsprogramma zo compleet mogelijk volgen. De leerplichtwet geeft duidelijk kaders aan waarbinnen een school verlof mag verlenen. Kinderen zijn leerplichtig vanaf hun vijfde jaar. Op het aanvraagformulier bijzonder verlof leest u de toelichting, wij raadplegen de leerplichtambtenaar van de gemeente Amersfoort indien nodig. Een ingevuld aanvraagformulier kan verstuurd worden naar administratie.atlantis@meerkring.nl.

Download het verlof formulier

“Onze beide dochters zitten op Atlantis. Niet alleen onze kinderen maar ook wij worden geïnspireerd door de 7 gewoonten van Stephen Covey. We zijn erg enthousiast en nog steeds blij met onze keuze voor deze school.”
“Wij hebben heel bewust gekozen voor Atlantis voor onze 3 kinderen omdat we het belangrijk vinden dat kinderen ook op school leren dat je zelf kunt kiezen hoe je in het leven staat en je kunt kiezen hoe je je gedraagt.”
“Ook al is Atlantis een grote school, je voelt nog steeds het persoonlijk contact. Je bent geen nummer en dat geeft een goede, prettige en open sfeer waar de kinderen zich thuis voelen.”

Contact

OBS Atlantis
Oceaan 4
3825 WC Amersfoort

T. 033 – 494 8840
E. administratie.atlantis@meerkring.nl

Plan route

Meerkring

Obs Atlantis is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nlLees verder