Schooltijden

Op Atlantis geldt een continurooster, de inlooptijd start om 8:20, de lessen beginnen om 8.30. Leerkrachten begroeten de kinderen bij het groepslokaal. De schooldag eindigt om 14.00. Na afloop van de lesdag lopen leerkrachten met de leerlingen naar buiten. Alle kinderen blijven tussen de middag over in het eigen lokaal met de groepsleerkracht. In de ochtend en tussen de middag eten en drinken kinderen met hun groepsgenootjes en groepsleerkracht. Tijdens het spelen op het schoolplein zijn er leerkrachten aanwezig die toezicht houden. 

“Onze beide dochters zitten op Atlantis. Niet alleen onze kinderen maar ook wij worden geïnspireerd door de 7 gewoonten van Stephen Covey. We zijn erg enthousiast en nog steeds blij met onze keuze voor deze school.”
“Wij hebben heel bewust gekozen voor Atlantis voor onze 3 kinderen omdat we het belangrijk vinden dat kinderen ook op school leren dat je zelf kunt kiezen hoe je in het leven staat en je kunt kiezen hoe je je gedraagt.”
“Ook al is Atlantis een grote school, je voelt nog steeds het persoonlijk contact. Je bent geen nummer en dat geeft een goede, prettige en open sfeer waar de kinderen zich thuis voelen.”

Contact

OBS Atlantis
Oceaan 4
3825 WC Amersfoort

T. 033 – 494 8840
E. administratie.atlantis@meerkring.nl

Plan route

Meerkring

Obs Atlantis is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nlLees verder