School en ouders

Ouders zijn van harte welkom op school, want we hebben een gemeenschappelijk belang: uw kind. We zien ouders als partners in het onderwijs. We hebben elkaar nodig voor succesvol onderwijs. Daarom gaan we in september al direct met elkaar in gesprek: "samen met ouders het beste voor het kind!"

Wat vinden leerlingen en ouders van Atlantis?

Op basisschool Atlantis gaan kinderen met plezier naar school. De leerlingen geven Atlantis een 8,4. Dat is een bovengemiddeld rapportcijfer. Leerlingen vinden de sfeer goed en de leerkrachten erg betrokken. Ouders waarderen de laagdrempeligheid, deskundigheid en betrokkenheid van de leerkrachten. (Bron: Werken met kwaliteitskaarten- tevredenheidsenquête)

“Onze beide dochters zitten op Atlantis. Niet alleen onze kinderen maar ook wij worden geïnspireerd door de 7 gewoonten van Stephen Covey. We zijn erg enthousiast en nog steeds blij met onze keuze voor deze school.”
“Wij hebben heel bewust gekozen voor Atlantis voor onze 3 kinderen omdat we het belangrijk vinden dat kinderen ook op school leren dat je zelf kunt kiezen hoe je in het leven staat en je kunt kiezen hoe je je gedraagt.”
“Ook al is Atlantis een grote school, je voelt nog steeds het persoonlijk contact. Je bent geen nummer en dat geeft een goede, prettige en open sfeer waar de kinderen zich thuis voelen.”

Contact

OBS Atlantis
Oceaan 4
3825 WC Amersfoort

T. 033 – 494 8840
E. administratie.atlantis@meerkring.nl

Plan route

Meerkring

Obs Atlantis is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nlLees verder